Tuesday, August 18, 2009

" BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking for Beautiful Prince and Princess"



salam semua...nak join contest lagi...heheh... contest kali ni bertajuk " BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking for Beautiful Prince and Princess" yang dibawakan khas oleh Gugu Gaga Mea Zara. Penganjurnya pula tak lain tak bukan iaitu si comel Princess Delisha...mujurla Princess Delisha pengajur, kalau masuk contest jugak mesti si comel ni la yang menang...hehe.



Nama anak: Nur Imanina Syaura bt. Ahmad Shariman
Tarikh lahir: 23 Februari 2008
Gambar ni diambil oleh ayah pada 19 Jun 2009. Mama suka sangat dengan gambar ni sebab gambar ni memang natural. Bukan senang nak ambik gambar Nina tengah senyum lebar macam ni. Masa gambar ni diambil Nina tengah main pastu ayah secara tidak sengaja ambik gambar Nina...dan hasilnya sangatlah menarik sebab Nina senyum tanpa disuruh. Terima kasih kepada ayah utk gambar yg sgt cantik ini. Gambar ni memang gambar favourite mama la. Harap-harap gambar ni beri tuah la pada mama untuk menang.



Gambar ni pulak diambil pada 24 Julai 2009. Mama suka jugak ngan gambar ni sebab gambar gambar candid mama ngan Nina yang diambil makcik Nina dikedai makan. Sebenarnya kedua2 gambar ni dah ader dalam entry sebelum ni tapi disebabkan mama suka ngan kedua-dua gambar ni so mama masukkan dalam contest ni. Semoga kali ni tuah berpihak pada mama pulak. Terima kasah ye baby zara yang anjurkan contest ni dengan hadiah2 yang begitu menarik.

1 comment:

  1. haluu.. mommy zara dah terjah sni k... gudluck dear!

    ReplyDelete

Love
Daisypath Anniversary tickers
My Darling
Lilypie Second Birthday tickers
Anniversary Mama & Ayah
Daisypath Anniversary tickers
Birthday Nina
Lilypie Second Birthday tickers