Sunday, April 19, 2009

Barang Imanina Dah Sampai

aritu aku ader order barang Imanina skit ngan online store kat malaysia ni jer....fast service lak tu...2 hari je dah sampai...bab2 beli kt online ni aku mmg juara...bukan aper...senang keje...klik je semua beres...pastu aku ader order baju dari UK..shipping charge rm12...seminggu je dah sampai...ok la tu kan...takde la sampai sebulan..pasni boleh la order lagi..hehe...jom kita tgk aper yg aku bli untuk nina...


sebenarnya dulu dah bli kipas ngan botol ni...tp bli sekali lagi sbb kipas yg lama tu dh koyak...terkepit kat mana tak tau la...botol tu pulak dulu bli yg warna pink..skang order warna hijau...suka botol ni sbb BPA free pastu kaler2...kipas rm19.90...botol rm53.90



ni pulak bekas minum air....satu set ader 5 kaler...cute sangat...yg sebelah tu pacifier tomme tippee...saje nk try brand ni plak...tp nampaknya Imanina lebih selesa ngan brand MAM jugak...kl brand MAM mmg elok je terletak kt mulut dia...citer pasal brand MAM ni mmg bagus...pacifier Imanina jatuh kt tengah jalan pastu kena langgar di kereta...aku ingatkan dh berkecai pacifier tu rupa2nya selamat lagi...dia bengkok jer pastu leh lentur balik....mmg berbaloi ngan harga rm35.90....tp aku gatal2 gak nk try brand lain...mujur la anak aku tak memilih....lain kali mama order lagi untuk adik k...harga bekas air tu plak aku tak ingat dah..pacifier tu plak rasanya rm11.90 setiap satu...




ni plak baju yg aku order dari UK tu...harga termasuk shipping RM60...ok la kan untuk sepasang baju ngan seluar....

2 comments:

  1. mcm kenal je tulisan kt sampul tuh..hahahhaa

    chik~~

    ReplyDelete
  2. hehe...1st barang bli ngan kiddies world..

    ReplyDelete

Love
Daisypath Anniversary tickers
My Darling
Lilypie Second Birthday tickers
Anniversary Mama & Ayah
Daisypath Anniversary tickers
Birthday Nina
Lilypie Second Birthday tickers